Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body vs. Mental vs. Dagger a Grota Wygnańców

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zrobiłem sobie dropa do DT 75lvl Surke Wp ale jest jeden problem a mianowicie nie mam głównej postaci myślę że pomożecie mi w wyborze, poniżej opiszę czego oczekuję od postaci wybieram między Bodym, Mentalem a Daggerem. A więc tak głównie chodzi mi o wbicie 86lvl+ i zostawienie postaci na takim lvl-u do PvP a kto wie może kiedyś wbiję 99lvl :) i Zastanawia mnie która z tych trzech klas będzie najlepsza nie chcę aby exp tą postacią w grocie był ciągłym napirzdżaniem w biurko tylko czystą przyjemnością postać ma być również dobra w PvP. O eq nie ma problemów będę kupował 5b.

Z góry dzięki za sensowne odpowiedzi. za odp oczywiście like ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zrób mentala, duża obrona, przyjemny exp + dobry do pvp.

@down

polecam go ogólnie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

hah duza obrona do groty?? to bedzie napieprzanie w klawke.. kolego UP naucz sie co to przeszywa...

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Body - jest to 2 najlepsza postać do groty (zaraz po WP), w PvP też sobie radzi

Dagger - ogarnie w grocie spokojnie, a PvP będzie bardzo przyjemne i ciekawe :)

Mental - PvP przyjemne, ale exp w grocie only poli

Z tych 3 polecam najbardziej daggera

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Zrób mentala, duża obrona, przyjemny exp + dobry do pvp.

Zgadzam sięże mental dobry w pvp, exp również, tylko w grocie wygnanców tym więcej deffa=tym gorzej, bo większa przeszywka wchodzi.

@Top

Hmm, polecam ninje dagger, bodym może jest lepszy exp, ale według mnie body to postać nudna, a pvp dagger jest lepszy.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

mental na grote odpada.

jak ogarniesz ninje daggera i porobisz absy to w pvp jedziesz przeciwników na kilka skilli.

body też dobry, ale znacznie trudniej ci go złożyć.

weź daggera. łatwy exp w grocie.

Opublikowano

Wybierz Bodego ewentualnie Daggera. Mental ma za dużo defa = duża przeszywa.

Body = dużo ataku, mało obrony, szybki

Dagger = szybki,mało obrony.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Hmm.. Co do mentala. Myślę iż jak będziesz miał Silne na G1 (MAX) to chyba nie będzie tragedii, ale nigdy Mentalem nie expiłem w Grocie więc moja wiedza na ten temat Zerowa...

Expiłem Wojownikiem Body z Buta i exp był przyjemny z w miare wybonowanym eq i ze skilami P/G. Woj Body jest dobrą postacią do PVP, ale podczas wojen nie wymiata :/ Mentalem jak padniesz, wstajesz i uderzasz Duchowym Uderzeniem, a w przypadku Bodego musisz czekać, żeby aure wlaczyc, bo bez niej nic nie zwojujesz :P

Co do ninji! Oczywiscie możesz ją szybko wyexpić(tak jak inne postacie) w v2 przy pomocy tego 75lvl... Dagger z dobrym eq wymiata w PVP jak i na wojnach, Archer natomiast bardzo dobry jest na wojnach... W PVP troche ,,dlugo trwaja'' skile

Opublikowano

mentalem mozna expic do 75 lvla

mentalem do groty sie nie nadasz :D

polecam Ci daggera jest to dobra postać do pvp i expi sie nią tez fajnie :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

polecam daggera, szybki exp i kozak w grocie.

szybki exp, ponieważ na 35 nakupujesz eq 1,5-2k hp, jelona śr+30%, marmurki i lecisz do v1/v2 z buffem. :)

Opublikowano

polecam daggera, szybki exp i kozak w grocie.

szybki exp, ponieważ na 35 nakupujesz eq 1,5-2k hp, jelona śr+30%, marmurki i lecisz do v1/v2 z buffem. :)

Ta a potem pol roku męczarni z pustym lvlem. Ja osobiście wbiłem bodziakiem 87 lvl na plu, z dobrym eq się bardzo przyjemnie expi

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

dagger lepszy w pvp od bodziaka i napewno ciekawsza postac . w pvp ma krycie i chmure ktora omija abs :D to duzy + dagera + jeszcze szybkie chity i mocniejsze skile . sam gralem ponad rok daggerem i sie nie znudzil ;] polecam ci daggera zaje biasta postac .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mental odpada kupiłem ostatnio 82 z eq na grote i nie daje rady sobie wogole

dagger przyjemnie się nim expi a potem w pvp kosa

body w grocie wystrzczy wir na P i spot na tego skila rozwalasz

Polecam daggera nie nudzi się w expie,a jak większość osób wie że exp bodym jest monotomny, a mental wogóle odpada lub można jak chcesz bić skilami w potworki i biegać po całej grocie

Opublikowano

Polecam daggera . Przyjemne pvp , szybkie ciosy , celne skille + silne skille . ( krycie - żeby uciec przed mobkami )

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

polecam ninje :) Tylko że owy dagger jest dopiero po 70 lvl'u dobry do expa :) Na mniejszych lvlach polecam expić w v2 na poli ^^

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...